Kvalitet iznad svega, a ko je "BP team"?

Mi smo servis računara koji pruža IT podršku kao i servisiranje svih vrsta računara, bilo da se radi o software-u ili hardware-u. Sve je veći broj uređaja na tržištu, a sa njima i problemi na koje nailazite. Naši ljubazni stručnjaci će rešiti bilo koji problem da imate sa vašim računarom. Naš cilj nije samo da Vam rešimo problem koji Vam zadaje glavobolju, mada mi to radimo veoma dobro, već i da Vas naučimo kako da koristite računar u datim situacijama i da Vam se ne dešavaju više slični problemi.

Kako Vam možemo pomoći još danas? Nijedan problem nije previše mali ni previše veliki za nas, mi nismo od onih servisa koji odbijaju da Vam rade računar jer je problem mali ili naprotiv veliki pa nije rešiv. Kod nas računar nećete čekati duže od 3 dana, a ako kojim slučajem zadržimo duže od 3 dana, dobijate zamenski laptop računar dobrih performansi koji će zadovljiti i najzahtevnijeg korisnika.

Naše usluge

Najniže cene

U servisu se uvek trudimo da našim klijentima damo najpovoljnije cene jer cenimo vašu odluku da svoj uređaj popravite baš kod nas.

Brza popravka

Vreme je dragocen i ograničen resurs. Upravo zbog toga poštujemo vaše i naše vreme i trudimo se da u najkraćem roku pružimo što bolji i efikasniji servis i popravimo vaš uređaj.

Pick up and return

Ukoliko ste u blizini našeg servisa dolazimo na vašu adresu da preuzmemo uređaj i nakon završenog servisa vam ga vraćamo potpuno besplatno.

Volimo svoj posao

Članovi našeg tima oduvek su gajili ljubav prema tehnici, a naročito prema računarima, i to se prenosi na kvalitet naše usluge.
0

Zadovoljnih klijenata

0

Popravljenih laptopova

0

Popravljenih desktopova

0

Instaliranih Windows-a

Naš tim

Nenad Božić

Vlasnik, IT Menadžer

Miloš Podunavac

Suvlasnik, IT Administrator

Mirko Nišević

IT Administrator, Serviser

Branko Dimić

IT Administrator, Serviser

Šta naši klijenti misle o nama?